dekunstexpress_top_2.png

EVENTS | KUNSTBUS | WINKELS

EVENTS

Beurs Eigen Huis – Jaarbeurs Utrecht Najaars editie 2017

eigen-huis-bouwen-en-interieur-kunstKunst op de Beurs Eigen Huis!

Ik sta met een hele uitgebreide collectie op de Eigen Huis Bouw beurs. Omdat ik veel wanden heb zal het een combinatie van oud en nieuw werk zijn. Als je vrijkaartjes wilt laat het weten dat je wilt komen via mail of telefoon. Gezellig!

Meer informatie over de Eigen Huis Beurs hieronder of op www.realiseerjedroomhuis.nl/beurs-eigen-huis/

Bouw of verbouwplannen? Je bent van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht voor de najaarseditie van Beurs Eigen Huis. De grootste beurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen.

Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Van architecten aan de tekentafel, informatie over bouwvergunningen en exclusieve veranda’s tot de nieuwste keukentrends, design verlichting, interieurinspiratie en tuinadvies op maat! The place to be dus!

KUNST BUS

kunstbus

Ik (lees meer over mij)  kom langs bij mensen die enthousiast zijn geraakt door kunstwerken uit de kunst express collectie. Kunst in het echt bekijken is belangrijk. Daarnaast is het een beslissing die je niet even maakt. Daar rustig de tijd voor nemen, verschillende opties bekijken en advies krijgen is belangrijk. Zo kun je direct beoordelen of een kunstwerk past in je interieur. Het is daarmee een hele veilige manier van schilderijen kopen, maar ook eentje waardoor je op hele andere ideeën kunt komen en iets koopt of laat maken wat je niet van tevoren had kunnen bedenken. Ook maken wij graag kunst speciaal voor jou. Zo kun je iets persoonlijks laten maken en / of iets dat helemaal bij jouw interier past!

Deze unieke service iets voor jou?

Maak een afspraak met de kunstbus en bel op tel. 06 4124 8281, mail naar INFO@DEKUNSTEXPRESS.NL of vul het contactformulier hieronder in

 

 

PERMANENTE EXPOSITIE BIJ 2 WINKELS

Door een leuk contact met de vestigingsmanager van Hulshoff in Leiderdorp heb ik daar en in Rotterdam een permanente expositie! U kunt gerust een keer een bezoekje doen aan deze twee winkels. Dit zijn de Hulshoff winkels in het Alexandrium te Rotterdam en in het ‘Wooon’ te Leiderdorp pal aan de A4. Een deel van De Kunst Express schilderijen collectie hangt er continue. Als u graag met mij wilt spreken tijdens uw bezoek en de hele collectie wilt zien tijdens uw bezoek laat het mij van tevoren weten wanneer u komt. U kunt me bereiken op tel. 06 4124 8281 of via info[a]dekunstexpress.nl. 

 

Permanente exposities locaties voor bezoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een afspraak maken met de kunstbus, bij een van de winkels langskomen of vrijkaartjes voor een event waar ik sta? U kunt onderstaand formulier invullen en ik neem snel contact met u op. 

 

Uw naam*
Straat en huisnummer*
Postcode en Plaats*
Telefoonnummer*
Uw e-mailadres*
Uw boodschap
(Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden)

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!