dekunstexpress_top_2.png

OVER MIJ

Gezicht van de Kunst Express over mij

Het ontstaan van De Kunst Express 

In 2006 ben ik begonnen met het verkopen van reproducties van schilderijen die in Nederland werden geïmporteerd. Om unieke kunst aan te kunnen bieden ben ik gaan samenwerken met beeldende kunstenaars. Ik heb in mijn zoektocht naar interessante kunst interessante mensen ontmoet. Je kunt meer vinden over de beeldend kunstenaars  op de kunstenaarspagina.

Een persoonlijke benadering richting klanten 

Als je enthousiast bent over de kunstwerken dan kom ik op afspraak langs met schilderijen. Je kunt op deze manier schilderijen die jou interesseren zien in je eigen interieur. 

Een schilderij aanschaffen is niet iets wat je zomaar even doet. Het is ook niet iets wat je vaak doet en daarmee toch iets wat de nodige aandacht vraagt. Welke plekken in huis zijn het meest geschikt? Welke kunst vindt je partner eigenlijk mooi? Hoe groot zou goed zijn voor die plek die je in gedachten hebt? Zal het schilderij van je interesse wel staan op die muur? 

Tijdens een bezoek aan jou is ook ruimte voor jouw ideeën en kunnen speciale wensen worden omgezet in kunstwerken. In opdracht kan er bijvoorbeeld een portret worden gemaakt. Ik neem het liefst alle tijd met klanten tijdens een afspraak thuis of op kantoor. Hierdoor zul je altijd verder komen met beslissingen voor kunst in huis. 

Als u iets met kunst wilt doen in uw interieur dan is het mij een buitengewoon genoegen u een keer te ontmoeten. 

 

Veel geluk 

Renier Keijer
Tel. 06 4124 8281
E-mail info[a]dekunstexpress.nl

 

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!