dekunstexpress_top_2.png

Kunst huren

Kunsten huren op kantoor

Kunst Express verhuurt schilderijen aan bedrijven door heel Nederland. Origineel en betaalbaar werk maakt het interessant voor uw bedrijf om kunst bij mij te huren. De prijzen op de Kunst Express website zijn voor bedrijven exclusief 21 of 6% btw.

Unieke kunst huren

Voor iets meer dan € 100 per jaar huurt u al een schilderij van 1m2!

Kunst Express verzorgt het hele traject van kunst huren. Van advies en ideeën voor het huren van kunst tot het ophangen van de kunststukken en de verzekering.

Werkwijze bij huren van kunst

Samen met u wordt gekeken naar een passende invulling. Er is een leuke diverse en betaalbare collectie om uit te kiezen. Met de kunstbus kom ik langs en kan er met of zonder personeel een keuze worden gemaakt.

Ophangsystemen worden kosteloos ter beschikking gesteld en de schilderijen worden door ons opgehangen. Alle kunstwerken zijn gedurende de huurperiode verzekerd.

Huurpercentage voor kunst huren

U betaalt per maand  1,8% van de waarde van de kunst die u huurt. U bouwt geen spaartegoed op en kunt de werken wisselen ieder jaar.

Rekenvoorbeeld
Stel dat u 10 schilderijen wil huren van 1 x 1 meter met een gezamenlijke waarde van € 6500. U betaalt in dit geval per maand 1,8% x €6500 = €117 en per jaar 12 x €117 = €1404

Wisselen gehuurde kunst

Na een jaar heeft u de mogelijkheid om uw kunstwerken te wisselen voor andere werken of door te gaan met dezelfde collectie. Wisselen is zonder extra kosten. Kunst Express neemt aan het einde van de huurperiode contact met u op om te vragen wat u wil gaan doen ten aanzien van de kunst huur.

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!